donderdag 9 juli 2015

R Antwerp FC v YR KV Mechelen (08/07/2015)

R Antwerp FC
- Yellow-Red KV Mechelen
1 - 0
(0 - 0)
Vriendschappelijk - # 2
Wo 08/07/2015 - 19:30
De Bosuil
- Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers - 8 954 (737)
Doelpunten:
77' Vanhoof (1-0).

De tweede oefenpot bood een aantrekkelijk streekduel met KV Mechelen. Na de goed vierduizend op de eerste training en de bijna vijfduizend tegen Rochus leek opnieuw een mijlpaal gezet te gaan worden, toen de voorverkoop op ruim vierduizend werd afgeklokt. Met de dagjesmensen meegeteld daagden uiteindelijk circa negenduizend toeschouwers op. Tribune 2 mocht zelfs het bordje 'Uitverkocht' ophangen. Ook de Kakkers uit Mechelen droegen hun steentje bij met een mooi gevuld vak.


Bij miezerig herfstachtig weer stelden de twee ploegen elk een stevig blok op de been, met een gesloten en kansarme wedstrijd als gevolg. Coach Gevaert koos deze keer voor een gemengd elftal van oudgedienden en nieuwkomers, dat al naar een type-elftal leek te neigen. Na een moeilijke openingsfase kon Antwerp de voet zonder schroom naast die van de bezoekers zetten. Na de pauze werd deftig doorgewisseld. De tweede Antwerpgarnituur toonde zich gevaarlijker dan de Mechelse en Vanhoof besliste een kwartier voor tijd de wedstrijd.


Op de tribunes de verwachte oefenpotsfeer, met luide momenten en ook stille doorhangers. In de tweede helft kwam ook het uitvak er regelmatig goed door. De late zege werd uiteraard uitbundig gevierd, vooraleer een felle stortregen de geplogenheden onderbrak.

Extra:
- Fotoalbum
- Wedstrijdoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: