dinsdag 21 juli 2015

K Berchem Sport v R Antwerp FC (18/07/2015)

K Berchem Sport 2004
- R Antwerp FC
1 - 3
(1 - 1)
Vriendschappelijk - # 5
Za 18/07/2015 - 19:30
Ludo Coeckstadion (Het Rooi)
- Antwerpen-Berchem (BE)
Toeschouwers - 2 300 (1 600)
Doelpunten:
26' van Kruyssen (1-0), 27' Limbombe (1-1), 66' Dufer (1-2), 86' Dufer (1-3).

Na enkele midweekedities werd de klassieker van de voorbereiding tussen Berchem en Antwerp dit keer op een zaterdagavond georganiseerd. In combinatie met een fijn weertje en een ambitieus tussenseizoen zorgde dat voor een behoorlijke drukte, eerst op het voorplein van de Chalet en nadien ook op de tribunes. Ruim tweeduizend kijklustigen daagden uiteindelijk op en zorgden met sporadische gezangen ook voor wat sfeer, al haalde de zon het grotendeels van de vocale intenties vanop de tribune.


Zoals kon verwacht worden, kwam Berchem enthousiast aan de aftrap en nam zonder meer de openingsfase voor eigen rekening. Kudimbana toonde zich alert met onder andere een paar voetvegen, maar moest zich na nog geen half uur toch gewonnen geven. Geen erg, Limbombe pegelde geen minuut later de gelijkmaker binnen. De match bleef aangenaam over en weer gaan, van de door coach Gevaert beloofde roodwitte dominantie kon echter geen sprake zijn.


De intussen typische wisselronde op het uur bracht de beslissing, de ingevallen Dufer knalde nog twee afstandsschoten in doel. Na de obligate après ging het per 'S-Bahn' van Berchem weer naar de Heimat in Ekeren.

Extra:
- Fotoalbum
- Wedstrijdoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: