donderdag 26 februari 2015

KAS Eupen v R. Antwerp FC (06/02/15)

KAS Eupen- R. Antwerp FC
4 - 1
(3 - 0)
Proximus League (Tweede Klasse)
- Speeldag 25
Vr 06/02/2015 - 20:30
Stadion Am Kehrweg
- Eupen (BE)
Toeschouwers - 1 512 (70)
Doelpunten:
3' Garcia (1-0), 18' Afif (2-0), 37' Taulemesse (3-0), 49' Curto (4-0), 85' Di Lallo (4-1 pen).

Weinig hoop in het Roodwitte kamp bij de onaantrekkelijke verplaatsing naar Eupen. De Oostkantonners behoren al enkele jaren tot de sterkste ploegen van de reeks en zouden dat ook vandaag bewijzen. De Antwerpaanhang moest de ca. 150 km afleggen per combibus. Op een vrijdag zorgde dat voor een leeg uitvak, de Sinjoren bezetten zowat 1/30 van de zitjes in het grote uitvak. Ook al geen overhoop aan thuiszijde, officieel waren ze met vijftienhonderd maar optisch leek de duizend met moeite gehaald te worden.

Nochtans legde hun ploeg een sterke prestatie op de mat waarbij RAFC tot een figurantenrol werd gedegradeerd. Al na drie minuten was het prijs, bij rusten lagen er al drie in het mandje. Enige hoop op tegenoffensief werd amper vijf minuten na de koffie de kop ingedrukt en er viel te vrezen voor een aftsraffing. Eupen nam echter gas terug en in de slotfase kon Di Lallo vanop de stip nog tegen scoren. Enige eer viel na de vertoning van vandaag allang niet meer te redden.
 
De weinige meegereisde fans waren nog gemotiveerd bij aanvang maar sloten zich na de snel opeenvolgende doelpunten al snel bij het niveau van de ploeg aan. De schaars bezette Eupenkop dramde gesteund door een gunstig matchverloop z'n repertoire af. Na affluiten verloren we geen tijd en bolden we door naar Aachen, waar de Regionalligatopper tussen Alemannia en RWE 's anderendaags op het programma stond.

Extra:
- Fotoalbum
- Wedstrijdoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: