donderdag 4 september 2014

SC Eendracht Aalst v R. Antwerp FC (31/08/2014)

SC Eendracht Aalst-R. Antwerp FC
1 - 0
(0 - 0)
Proximus League (Tweede Klasse)
- Speeldag 4
Zo 31/08/2014 - 15:00
Pierre Cornelisstadion
- Aalst (BE)
Toeschouwers - 3 000 (700)
Doelpunten:
50' De Neve (1-0).

Op de laatste zondag van het Groot Verlof stond de altijd pikante trip naar Aalst op de planning. Na de esbattementen van afgelopen seizoen werd besloten tot een rustige bustrip. Plan dat vlot leek te lopen tot de mobiel in kwestie anderhalve kilometer van de snelwegafrit Aalst de geest gaf. Met wat kunst- en vliegwerk bereikte de busbende station Erembodegem, alwaar één van de andere FAS(c)-bussen de taak overnam.

Zo bereiken we pas na een half uur wedstrijd het stadion, en misten we hoe de Ajuinen lucht hadden gegeven aan hun teleurstelling in hun stadsbestuur omwille van een aanslepend stadiondossier. Klinkt bekend. De bonte Zurenborgbende liet zich meteen vocaal gelden en overstemde ook de thuisfans, tot aan de 1-0. Kort na rust zag Antwerp immers een valabel doelpunt van Dom niet gegeven worden, en kort nadien sloeg Aalst met een afstandsschot toe.

Zoals verwacht kon worden tegen de Ackerploeg van den Iendracht kreeg Antwerp niet te veel meer klaar en ging het met lege puntzakken terug naar Antwerpen.

- Geen foto's -

Extra:
- Wedstrijdoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: