donderdag 23 augustus 2012

Rupel-Boom FC v KRC Mechelen (22/08/12)

K. Rupel-Boom FC - KRC Mechelen
3 - 2
(1 - 2)
Derde Klasse A
- Speeldag 2
Wo 22/08/2012 - 20:00
Parkstadion - Boom (BE)
Toeschouwers - 1 500 (650)
Doelpunten:
Mertens (1-0), Spreutels (1-1), Spreutels (1-2), Kocaslan (2-2), Ventose (3-2).

Om het lange wachten op de competitieopener van ons Antwerp wat te breken, besloten we de korte trip naar het Parkstadion in Boom te maken. Daar stond op de tweede speeldag in Derde Klasse A immers een leuk streektreffen tussen Rupel-Boom en Racing Mechelen geprogrammeerd. Een kwartier vooor aftrap heerste al een gezellige drukte in de dreef achter de berucht steile hoofdtribune. Binnen leek het allemaal wat minder, maar eenmaal de match op gang getrapt, konden we van een geslaagde opkomst spreken. De thuisploeg mobiliseerde een slordige duizender, en meerdere honderden maakten de korte reis vanuit Mechelen.

De aanwezigen kregen een leuke, hoogstaande en eerlijke pot voetbal voorgeschoteld. De Boomkes startten sterk en werden met een doelpunt beloond. Hierop nam de Racing het gebeuren over, wat verzilverd werd met een voorsprong halfweg na twee gooals van Spreutels. De tweede halft was dan weer voor de thuisploeg. Kocaslan stelde gelijk en na de winning goal van Ventose kon RCM geen vuist meer maken. Minder heen-en-weer dan weer op de tribune: hier domineerden de uitfans duidelijk met een zeer op dat van Antwerp gelijkend repertoire, al gaven ze zich na de 3-2 gewonnen. De paar zingende Boomfans waren hiervoor geen partij.

In de korte thuisrit hoorden we met einge trots op de radio hoe ex-Antwerpspeler Edwin Ouon het met zijn Limassol, Anderlecht knap lastig maakte in de CL-voorronde. Eenmaal thuis kon het aftellen weer beginnen...

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#595

Extra:
- Fotoalbum
- Hoppingoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: