zaterdag 7 juli 2012

KFC Antonia v R. Antwerp FC (05/07/12)


KFC Antonia
- R. Antwerp FC
0 - 7
(0 - 3)
Vriendschappelijk - # 1
Do 05/07/2012 - 19:00
René Gijselsstadion
- Zoersel-St.Antonius (BE)
Toeschouwers - 1 150 (1 000)
Doelpunten:
3' Dosunmu (0-1), 36' De Smet (0-2), 44' Mombongo (0-3), 67' Bennassar (0-4), 74' Faucher (0-5), 79' Carvalho (0-6), 82' Faucher (0-7).

Na de doordeweekse midvoorseizoenswedstrijden van de afgelopen jaren, werd de troepenschouw op Antonia dit jaar nog eens als seizoensopener ingepland. Na een warme dag pakten zich donkere stapelwolken samen boven Zoersel. Uiteindelijk zou het bij een half uurtje duurregen na de rust blijven. Het hield een slordige duizend Antwerpfans en een trosje locals niet uit het stadionnetje. Een ebbenhout getint Antwerp scoorde uit een eerste voldragen aanval al na een paar minuten. Het leek de voorbode van een monsterscore.

De wedstrijd viel echter wat stil en een flink deel van de actie speelde zich op de Antwerphelft af. Toch wist RAFC in de laatste tien minuten voor de rust de winst voortijdig veilig te stellen, via De Smet en een geplaatste kopbal van Mombongo. Na de rust ging het beter met de zogenaamde tweede garnituur, met spelers als Dom op het middenveld en de jonge Leemans in doel. Vooraan bleek het goed te klikken tussen Bennassar en Faucher, en 'oudgediende' Carvalho. Ze verdeelden nog vier doelpunten onder mekaar, waaronder een paar fraaie exemplaren.

Zaterdag gaat de campagne verder in Brasschaat, naar we denken/hopen zonder de twee testers die vandaag mee de achterlijn vormden.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#578

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: