woensdag 11 juli 2012

Berendrecht Sp. v R. Antwerp FC (10/07/12)


KFC Berendrecht Sport
- R. Antwerp FC
0 - 9
(0 - 6)
Vriendschappelijk - # 3
Di 10/07/2012 - 19:00
Monnikenhofstraat
- Antwerpen-Berendrecht (BE)
Toeschouwers - 800 (700)
Doelpunten:
1' Dosunmu (0-1), 3' Faucher (0-2), 9' Prince (0-3 pen), 33' Faucher (0-4), 41' Faucher (0-5), 42' Dosunmu (0-6), 52' Dosunmu (0-7), 79' Gombami (0-8), 81' Benassar (0-9).

Net als de voorbije seizoenen stond ook dit jaar weer een doelpuntenkermis geprogrammeerd in Berendrecht. Na de 2-9 en 1-7 van de voorbije jaren was het afwachten hoeveel de plaatselijke voetbaltrots er deze keer zou slikken. Na kort inpilsen in een plaatselijk duivenlokaal namen we, omringd door een kleine duizend medesupporters, onze plek in aan de over-zijde, temidden van een uitgebreid verplegingsaanbod. Met een niet al de Michelin-verantwoorde hamburger achter de kiezen (en deels op grond en kleding) en enkele pintjes ter hand, zagen we de oefenpot onder de stoom van de koeltorens van Doel beginnen.

Voor de derde keer in evenveel wedstrijden scoorde RAFC binnen de paar minuten. Dosunmu bracht de schade toe vooraleer faucher de verdubbeling om de keeper heen danste. De Prince prikte er nog eentje bij vanop de stip. Na nog enkele missers van Faucher werd het even windstil, maar in het derde kwartier gingen de sluizen weer open met weer tweemaal Faucher en Dosunmu. Na rust vervolledigde ook Dosunmu zijn hattrick en de bank, aangesproken rond het uur, vulde aan tot de 0-9 eindstand via Gombami en Benassar. Enkele goede interventies van de Berendrechtkeeper hielden Antwerp van de dubbele cijfers.

Langs de lijn voor het eerst in de campagne geen gezangen, en zelfs het gejuich was door de plaatsvervangende schaamte voor het gebrek aan tegenstand eerder ingetogen. De mogelijke Qatardeal ging over de tongen en zal in afwachting van officieel nieuws allicht ook in Merksem donderdag nog begist worden. Benieuwd of tester Vincent Lachambre een nieuwe kans krijgt.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#580

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: