maandag 15 maart 2010

R. Cappellen FC : KSK Heist (14.03.10)

R. Cappellen FC
: KSK Heist
2 : 2
(2 : 1)
3e Klasse A
- Speeldag 29
Zo. 14.03.2010 - 15:00
Jos Van Wellenstadion
- Kapellen (BE)
Toeschouwers : 250 (70)
Doelpunten:
9. Bouyfoulkitne (1:0), 18. Bouyfoulkitne (2:0), 28. Ozcan (2:1), 69. Van Vlasselaer (2:2).

Een kater kwam tussen de halvelings geplande trip naar het Geldredome van Arnhem, waar Vitesse het zou opnemen tegen Heerenveen. Om de opgewekte voetbalhonger toch enigszins te stillen werd het aloude noodplan Cappellen nog eens vanonder het stof gehaald. De lokalen kregen het bezoek van de nummer twee uit het klassement. SK Heist kwam van den berg. Wegens miezerweer weinig volk op post; de aanhang uit Heist, die we nog kennen van een bengaals optreden op Gent-Zeehaven, zorgde zoals verwacht met enkele tientallen voor hun kleur in het Jos Van Wellenstadion.

Het bedreigde Cappellen ging complexloos van start en stond na geen 20 minuten op dubbele voorsprong via Hamid Bouyfoulkitne. Op dat moment verdiend, de score had nog kunnen oplopen. Het tweede deel van de eerste helft was voor de bezoekers met een snelle aansluitingstreffer. Met oa. een sterk ingevallen Verboven, nog bekend van de Antwerpreserven, kon RCFC voor rust erger voorkomen.

Tijdens de rust vielen de andere niet-Arnhemgangers binnen waardoor de tweede time naar goede gewoonte vanuit de kantine werd 'gevolgd'. Volgens de Frut verhoogde de bezoekende druk nog. Het leverde 20 minuten voor tijd de gelijkmaker op. In de slotfase werd Kapellen nog een onterechte nederlaag bespaard toen de Heistse winning goal wegens buitenspel werd afgekeurd. JB in Kontich werd nog een kalme maar geslaagde afsluiter van het weekend.

- Geen foto's -

Extra:
- Hoppingoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: