maandag 15 maart 2010

R. Antwerp FC II : KV Turnhout II (12.03.10)

R. Antwerp FC II
: KV Turnhout II
3 : 4
(2 : 2)
2e Klasse Res.
- Speeldag 30
Vr. 12.03.2010 - 20:00
De Bosuil
- Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
12. Stes (0:1), 17. Jelicic (1:1), 22. Diansangu (2:1), 42. ?? (2:2), 50. Nuyts (2:3), 71. Peeters (3:3), 75. de Jong (3:4).

De Antwerpse jongeren, niet gespaard door de fysieke (en mentale ?) ongemakken bij de A-ploeg, mochten tegen het laag geklasseerde KVT op zoek naar een opsteker. Na een 0 op 9 hadden voorzichtige titeldromen immers plaats moeten maken voor grauwe middenmoot. Grote Namen van dienst Marco Gbarssin, Emmerik De Vriese en Zarko Jelicic.

Een actieve start van beide kanten leidde al snel tot het openingsdoelpunt van de Binken. Jelicic scoorde eerst zelf tegen en zette kort daarna Diansangu op weg naar de voorsprong. Die Amateure namen de wedstrijd onder controle, wat wel wat ten koste ging van de opwinding van de openingsfase. Op voorsprong rusten lukte jammer genoeg niet. De bepalende Jelicic moest gekwetst naar de zijlijn en in overtal wist Turnhout kort voor de rust gelijk te stellen.

Met de rust verdween de oudere garde grotendeels uit de Antwerpploeg en met uw dienaar nog aan den toog profiteerden de bezoekers. Hierop moest Hofmans aan de bak om de Bosuilboys in de wedstrijd te houden. Peeters stelde met een stevige knal gelijk. Toch kropen de Kempenzoons luttele minuten later weer op voorsprong. Filippijns international Jason de Jong vierde nogal extreem. Een late aanzet van Roodwit leverde niets meer op, 0 op 12 en de tweede opeenvolgende 3:4 thuis.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#308

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II
- Stand 2e Klasse Res.

Geen opmerkingen: