woensdag 3 maart 2010

KVSK United : R. Antwerp FC (27.02.10)


KVSK United Overpelt-Lommel
: R. Antwerp FC
1 : 1
(0 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 28
Za. 27.02.2010 - 20:00
Stedelijk Sportstadion
- Lommel (BE)
Toeschouwers : 2.500 (700)
Doelpunten:
53. Defour (1:0), 58. Tisza (1:1).

In een weekend waarin voetbal naar de persoonlijke achtergrond werd verdrongen, mocht de kampioen van de gelijke spelen op bezoek bij de competitieleider. Net als het Duits weekendje in Eupen eerder dit seizoen, werd met een driedaagse Center Parcs een jarenlang levend plan gerealiseerd. Aan de wedstrijd was al een stevige boemelavond en een namiddagje zwemmen vooraf gegaan, de kopjes stonden dan ook niet echt naar het sportieve.

Een matig bezet en vooral enorm stil Antwerpvak was vandaag meegereisd. Ook aan Lommelzijde bleef de opkomst, rekening houdend met de omstandigheden, zeer binnen de perken. Tevens haalden ze niet hun normale vocale niveau, dat ze de afgelopen paar jaren wel bereikten. Toch ging de wedstrijd in dit bedeesd kader snedig van start. Geen tien minuten ver moest Van Trier al met een dubbele voetreflex uitpakken.

Zoals al eerder dit seizoen tegen de grote tenoren van deze editie van de Exqi-League, wisten onze kuitenbijters toch weer aan te klampen. Oris kreeg een paar kansjes toen Roodwit poot aan de grond kreeg op het middenveld. Veel spektakel leverde het niet op voor de tv-supporters (het zal hen leren) en keren gebeurde dan ook met de brilscore op het bord.

Beter werk naar verluidt in de tweede helft, met een snelle goal van Defour. Tisza antwoordde al even snel, in de kantine kregen we deze gelijkmaker pas in de tachtigste minuut mee. KVSK zocht de winner maar Oris miste namens RAFC de grootste kans. Na wat spielereikes aan het stadion werd het nog een gezellige avond in het café van local legend Sergio. Oh yeah !!

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#293

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: