zaterdag 6 maart 2010

KVK Tienen II : R. Antwerp FC II (05.03.10)

KVK Tienen II
: R. Antwerp FC II
1 : 0
(1 : 0)
2e Klasse Res.
- Speeldag 29
Vr. 05.03.2010 - 20:00
Berg├ęstadion
- Tienen (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
??

Vandaag zou in het teken staan van uitzieken, maar hardnekkige vereffeningsgeruchten stuurden ons toch op pad. Geen nieuws te rapen op den Bosuil, een ATV-item ft. een of andere wannabe-Comical Ali zorgde echter voor een slag in het aangezicht. Om stoom af te blazen werd dan toch maar de rit naar Tienen ingezet. Verkeer op de Brusselse ring zorgde voor vertraging en het uitblijven van de Tiense floodlights voor onrust.

Na even dook de lage verlichting dan toch tussen de huizen op. Het goede adres dus, de wedstrijd was bij onze aankomst wel al twintig minuten aan de gang. Genoeg voor Tienen om via een naar verluidt licht gegeven penalty de leiding te nemen. De Suikerjongens rechtvaardigden in de eerste helft alleszinds hun voorsprong door Antwerp op een doorzopen veld goed vast te zetten, al wist KVK zelf niet voor veel gevaar te zorgen.

RAFC kwam sterk uit de kleedkamer en parkeerde zich een kwartier op de Tiense helft. Ook nadien zorgde Roodwit voor druk, vooral de vrije trappen van Gbarssin bleven jammer genoeg onschadelijk. Toen goalie Hofmans voor hands buiten de backlijn nog rood kreeg, Sam Van In pakte over tussen de palen, leek de kous af. Tienen liet een ruimere zege op counter liggen. Toch nog een kort slotoffensief van onze beloften met een paar corners, het bleef echter bij de Arsenalscore.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#294

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II
- Stand 2e Klasse Res.

Geen opmerkingen: