dinsdag 23 februari 2010

R. Antwerp FC : KSK Beveren (20.02.10)

R. Antwerp FC : KSK Beveren
3 : 1
(1 : 1)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 27
Zo. 20.02.2010 - 20:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 3.500 (400)
Doelpunten:
14. Snelders (0:1), 31. Tisza (1:1), 54. Tisza (2:1 pen), 85. Martin (3:1).

Tijd voor de jaarlijkse verjaardagsmatch, naar gewoonte thuis en onder weinig opwindende omstandigheden. In casu een slecht draaiende ploeg die zich net tegen de lokale middenstand van Wetteren had geblameerd, de eeuwige financiële problemen waar we onderhand ook al een jubileumviering aan kunnen wijden, slecht weer, kwetsuren...

Met KSK Beveren was tenminste de affiche nog een beetje op niveau. De voorlaatste in de stand werd begeleid door de grootste en actiefste aanhang die dit seizoen al op de Bosuil is gepasseerd. Reden tot juichen ook want uitgerekend oud-scummer Kabouter Snel bracht de Waaslanders op voorsprong.

Antwerp kon gelukkig weer op Tibi Tisza rekenen. De regisseur had in Wetteren een creatieve pauze genomen maar trok de Roodwitten weer op sleeptouw als voorheen. Na een mooie rush van Verbiest prikte de Hongaar over de Beverse goalie.

Kort na rust twijfelachtig hands van Lardenoit in de backlijn, weer Tibi zette de pingel om. Beveren trok nog zonder veel bijval richting het Antwerpse doel met ook nog twee offensieve wissels in het slotkwartier. Het was echter Martin die kort voor affluiten de verdiende zege vastlegde.

Na een sobere zege tegen een matige ploeg, moet volgende week uit bij leider KVSK United blijken wat deze prestatie nu werkelijk waard is, de bodem van de rangschikking lijkt alleszinds vooralsnog afgewend.

- Geen foto's -

Extra:
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: