vrijdag 5 februari 2010

R. Antwerp FC : FCV Dender EH (03.02.10)

R. Antwerp FC : FCV Dender EH
1 : 3
(0 : 1)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 19
Wo. 03.02.2010 - 20:30
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 3.000 (50)
Doelpunten:
25. Munyaneza (0:1), 52. Demeersman (0:2), 71. Setti (1:2), 78. Munyaneza (1:3).

Tweede episode in deze week van de waarheid en ten laatste nu kunnen we zeggen dat het om zeep is en dat het verdere verloop van het seizoen lang en grijs zal worden. Een troosteloze en grauwe Bosuil was het decor voor een onbedreigde zege van een niet eens overtuigend Dender. RAFC moest een halve noodploeg tussen de lijnen brengen wegens de schorsingen van sleutelspelers Tisza en Phibel. Onder 'Brommerke' Borkelmans toonde Dender zich slimmer en vooral zeer efficiënt. Bij de eerste echte kans trapte Munyaneza uit een moeilijke hoek binnen. Bij Antwerp toonde vooral Baert zich actief doch onvoldoende gesteund.

Kort na de pauze verdubbelde Demeersman de bezoekende voorsprong. Andrews bracht Setti voor de onopvallend heroptredende Gbarssin en Kenmonge voor Pivaljevic. Meer gemor vanop de tribune toen Jelicic kwam voor De Vriese, al bleek dit later ingegeven door blessure. Vijf minuten op het veld leverde Zarko de assist voor de aansluitingstreffer van Setti. Lang duurde de hoop niet, kwelduivel Munyaneza glipte door de buitenspelval en werkte koel af. In het resterende kwartier kon Antwerp geen vuist meer maken.

Op de tribunes dezelfde tristesse als op het veld. Ook de Mech... heum Denderzonen lieten pas in de slotminuten wat van zich horen, met een verlegen Toreador werd de slechtste voetbalsong ooit op de Bosuil gebracht. Op een andere manier dan bij de start van deze Engelse week verhoopt, dreigt de komende thuiswedstrijd tegen rode lantaarn Luik richtinggevend te worden voor het seizoenseinde.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#281

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: