dinsdag 26 januari 2010

R. Antwerp FC : RAEC Mons (23.01.10)

R. Antwerp FC : RAEC Mons
0 : 0
(0 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 23
Za. 23.01.2010 - 20:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 4.500 (40)
Doelpunten:
-

2009/10 zal de geschiedenis ingaan als het seizoen waarin België het kerstvoetbal omhelsde. Onze duivenbond houdt zoals geweten niet van half werk, als ze iets naar de kl... helpen doen ze het meteen deftig. Antwerp werd dan ook geconfronteerd met de langste winterstop sinds de recentste ijstijd. Met het witte spul eindelijk aan de kant vond een doorsnee opkomst de weg naar een kille Bosuil. Den Albert, de titelkandidaat uit Bergen, was ook in bescheiden getale aanwezig. De 40 in het uitvak deden hun ding maar vielen niet bijzonder op.

Weinig reden ook toe. Mons had de eerste kansen maar liet het spel aan RAFC. De vertrokken Hairemans werd node gemist en het duurde dan ook een half uur eer de Liefdevolle Kleuren het bezoekersdoel bereikten. Aanzet voor een korte drukperiode maar de brilscore bleef op het bord. Na rust werd Bergen tot tien herleid maar Antwerp miste de creativiteit van met name de vertrokken Hairemans om hiervan te profiteren. Toch nog een gulden kans vlak voor affluiten, maar crisisspits Kenmonge trapte besluiteloos en Peersman pakte uit met een glansparade op de rebound.

De Reds lagen zeker niet onder tegen een van de beter geklasseerde teams uit de reeks. Toch een zoutloos avondje Bosuil dat naar te vrezen valt, nog veel navolging zal krijgen.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#275

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: