maandag 18 januari 2010

Alem. Aachen : Karlsruher SC (15.01.10)

TSV Alemannia Aachen
: Karlsruher SC
3 : 1
(1 : 0)
2.Bundesliga
- Speeldag 18
Vr. 15.01.2010 - 18:00
Neuer Tivoli
- Aachen (DE)
Toeschouwers : 19.225 (400)
Doelpunten:
1. Adlung (1:0), 48. Auer (2:0), 58. Tarvajärvi (2:1), 65. Drpic (3:1 own).

Na een maand zonder voetbal bleek ook de wedstrijd op Brussels uitgesteld te worden, de vijfde al voor Antwerp dit seizoen. Omdat we niet willen vergeten dat een bal rond is, ging het naar Aachen, waar de Karlsruher Sport-Club op bezoek kwam. Na indrinken in de Met en 17 plaspauzes onderweg, bereikten we kort voor de aftrap het nieuwe Tivoli. Geen twee maanden na een eerder bezoek, deze keer kochten we tickets voor de staankop achter doel. Ook aanwezig Johan en Pat die tussen de snobs op de zitplaatsen waren gaan postvatten (lees hier of de match er van die kant anders uitzag).

We werden verwend in vergelijking met de wanvoorstelling van eind november. Al na een minuut lag de bal in de netten van de Badener bezoekers. Aachen beduidend de betere ploeg, voor rusten misten ze nog een penalty en Auer had nog enkele grote kansen aan voet en hoofd om de wedstrijd voortijdig te beslissen. We hadden er wat op gehoopt maar toch bleek het thuispubliek niet echt mee te willen. Na de vroege 1:0 hoorden we zelfs overwegend de paar honderd uitfans aan de overkant.

Met de rust kleine Antwerpreünie in de catacomben. Pot-en-Pintwerk waardoor we een boeiend vierde kwartier misten, waarin nog drie doelpunten vielen. Drpic van KSC viel op door zijn tweede owngoal 'tegen' Aachen dit seizoen. 20' voor tijd betraden we lichtjes beschonken de tribune om het wedstrijdslot mee te maken. We maakten nog kennis met een Rodafan en van het feit dat in Duitsland de hekken straffeloos beklommen mogen worden, maakten we dankbaar gebruik. In beste Duitse stijl een Humba om de zege te vieren, na een voorspoedige rit was er nog tijd voor de tweede helft van de Lions in Mariaburg.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#273

Extra:
- Fotoalbum
- Hoppingoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: