maandag 7 december 2009

R. Antwerp FC : KV RS Waasland (05.12.09)

R. Antwerp FC : KV Red Star Waasland
2 : 0
(0 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 17
Za. 05.12.2009 - 20:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 4.500 (40)
Doelpunten:
51. Kenmonge (1:0), 85. Tisza (2:0).

Na de bemoedigende prestatie in Eupen vol frisse moed naar een al even frisse Bosuil vanavond. Zoals gevoeld elk jaar werd de Sinterklaaswedstrijd tegen de Waaslanders uit diezelfde stad afgewerkt. Een gezellig weertje hield de massa thuis en was er ongetwijfeld verantwoordelijk voor dat slechts 40 Redstarfans de hachelijke verplaatsing tot een goed einde wisten te brengen.

As usual storm op en naast het veld bij het begin van de wedstrijd en de eerste kansjes waren dan ook voor RAFC. Korte tijd later bleef stormgewijs slechts de moesson in de lucht en met een sterke Sampil nam RSW gedurende een half uur de wedstrijd over, de reflexen van Van Trier werden een paar keer beproefd. Geluk bij een ongeluk bleek de kwetsuur van Bas Vervacke, met de inbreng van een scherpe Kevin Baert perste Antwerp er nog een krachtig offensief uit om de eerste time mee af te sluiten.

Ook na de zuippauze bleef Antwerp spelbepalend. Een sterke Verbiest anticipeerde goed en schilderde perfect op het hoofd van de duikende Kenmonge, 1:0. De Oost-Vlamingen speelden zich nog enkele kansen bij mekaar maar de ingevallen Tisza besliste kort voor tijd de match met een afgeweken afstandsschot. De waterkiekens op de tribune in beide kampen blonken uit in Sing When You're Winning. Wat dat betreft werk aan de winkel volgende week in Leuven.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#207

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: