woensdag 18 november 2009

R. Antwerp FC II : VC Willebroek-M. (17.11.09)


R. Antwerp FC II
: KVC Willebroek-Meerhof
3 : 1
(1 : 0)
Vriendschappelijk
- # 12
Di. 17.11.2009 - 19:30
Kasteellei
- Wijnegem (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
41. Baert (1:0), 65. Collin (1:1 own), 77. Put (2:1), 84. Put (3:1).

Fris avondje in ons B-stadion te Wijnegem, algoed werden we verwarmd door een geste van de organisatie die de inkom beperkte tot een schamele 8€. Binnenin de voltallige cel hooliganisme van Binnenlandse Zaken, de Politie Noorderkempen, de stewards van zowat alle Vlaamse clubs en drie bataljons para's die in allerijl werden ingeroepen vanuit Leopoldsburg. Al een chance werd deze broodnodige ordehandhavers het zicht op het veld niet belemmerd door de paar tientallen supporters.

Antwerp trad aan met overwegend jeugdspelers. Bij Willebroek hetzelfde beeld, slechts weinige spelers te herkennen van ons hoppingbezoek op Wapenstilstand. De voetensnelheid van de 'zwartjes' die bij de gasten aantraden maakte het de verdedigers van de (Zwart-)Rood-Witten knap lastig. Toch een terechte voorsprong aan de rust na een knap opgezette aanval, afgemaakt door Kevin Baert.

Na de pauze zes nieuwe krachten bij de All-Blacks, de juiste kadans moest weer even gevonden worden. Willebroek stelde gelijk na een ongelukkige owngoal van Henri Collin. Antwerp ging op zoek naar snelle diepgang en stelde met een dubbel van Put orde op zaken in het slotkwartier. Volgende vergelijkbare opdracht over exact een week op Rupel-Boom, ongenaakbaar leider in hun reeks in Derde Klasse.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#195

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II

Geen opmerkingen: