donderdag 12 november 2009

VC Willebroek-M. : KSV Temse (11.11.09)

KVC Willebroek-Meerhof
: KSV Temse
2 : 3
(2 : 1)
Derde Klasse A
- Speeldag 14
Wo. 11.11.2009 - 14:30
De Schalk
- Willebroek (BE)
Toeschouwers : 250 (120)
Doelpunten:
7. Merrir (1:0 pen), 18. ?? (2:0), 22. Declerck (2:1), 75. Carlier (2:2), 86. Maes (2:3).

Na de vernedering van de kwis een dag eerder stond deze Wapenstilstand in het teken van ontstressen. Hoe beter dan met een lagerereeksmatchke achter den hoek. Kev stuurde wegens nieuwe ground aan op Auf Schalk in Willebroek. De thuisploeg, acht dagen later tegenstander van Antwerp-bis, trad aan tegen Temse, 12+1 dagen éérder tegenstander van dezelfde bissersploeg.

Vers uit de kantine leek de match al een beslissende knauw te krijgen. Willebroek kreeg de penalty en Temse de erbij horende rode kaart. Ex-Antwerpspeler Boualem Merrir zette om. Tien minuten later boeken toe met de verdubbeling van de score. Weer aangekomen in de kantine hoorden we Temse strohalmen vastklampen, met een heerlijk smakende Bratwurst achter de kiezen gingen we bij 2:1 rusten.

Na de pauze legde Temse zelfs met tien de betere combinaties op de mat. Willebroek loerde op de counter maar ondanks een paar één-tegen-één situaties konden ze hun voorsprong niet verder uitbreiden. Het was integendeel de uitploeg die via Carlier en een knappe soloactie van Maes de match kon beslissen. Sein voor de enige gezangen van de wedstrijd, vanwege de verrassend talrijk opgekomen Waaslanders.

Langsheen de door wijlen de Wannes bezongen Brug van Willebroek ging het terug naar de bewoonde wereld na een klein maar fijn hopperke.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#183

Extra:
- Fotoalbum
- Hoppingoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: