maandag 12 oktober 2009

R. Antwerp FC : KVSK United (11.10.09)

R. Antwerp FC : KVSK United Overpelt-Lommel
1 : 1
(0 : 1)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 9
Zo. 11.10.2009 - 15:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 5.500 (200)
Doelpunten:
36. Ketting (0:1), 55. Oris (1:1).

Ondanks de weinig populaire zondagmiddagtermijn en het slabakken van ons ploegske toch weer behoorlijk wat volk op post voor de vijfde thuismatch van RAFC dit seizoen. Den Apesmoel werd geruggesteund door een 200-tal Limburgers die zich vooral voor en in het begin van de wedstrijd vocaal lieten gelden. In een sfeer van algehele desinteresse kon de match van start gaan, we presteerden het zelfs te laat de tribune te beklimmen.

Beter waren we nog wat langer in de drankgelegenheid gebleven. Antwerp bleek geen moment bij machte om het stugge blok van United te ontwrichten. Het was voor rust veeleer de bezoekende ploeg die de bal liet rollen, RAFC wandelde bij momenten achter een ongrijpbare bal. Het hoefde niet te verbazen dat mak verdedigen op een hoekschop voor een alweer vermijdbare tegengoal zorgde.

Svilar haalde met Tisza een van de weinige werkers uit de ploeg. De inbreng van De Vriese en Kenmonge zorgde voor meer schwung, 10 minuten voetballen leidde tot een mooi uitgespeelde gelijkmaker van Oris. In plaats van het momentum door te drukken leek Antwerp tevreden met 1:1, tempo en bezieling verdwenen weer uit de partij. Naar het einde toe was het nog Overpelt Fabriek dat loerend op de counter voor dreiging zorgde.

Een zout- en sfeerloze Josdag vandaag, Svilar blijkt zijn cartouchen vorig seizoen verschoten te hebben. Op naar de Suikerstad voor Tienen-Drawtwerp.

- Geen foto's -

Extra:
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: