woensdag 28 oktober 2009

R. Antwerp FC : KV Turnhout (25.10.09)

R. Antwerp FC : KV Turnhout
2 : 0
(1 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 11
Zo. 25.10.2009 - 15:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 4.500 (500)
Doelpunten:
39. Pivaljevic (1:0 pen), 50. Tisza (2:0 pen).

Een week na de onwaarschijnlijke gebeurtenissen van op Tienen ging Antwerp op zoek naar de eerste thuiszege in twee maanden tijd. Gezien de resultaten van zaterdag was winst tegen de promovendus eigenlijk plicht om geen duik in de rangschikking te maken. Aan de overzijde Turnhout met weinig te verliezen vandaag, verrassend veel Binken hadden zich dan ook aan de weliswaar korte verplaatsing gemaakt. Opvallen deden ze evenwel amper.

Voor het eerst leden de toeschouwersaantallen duidelijk onder het sportieve malaise. De Bosuil maakte een desolate indruk en toen Turnhout de eerste kansen voorgeschoteld kreeg, klonk het knarsen van tanden oorverdovend over Deurne-Noord. KVT morste echter en liet Antwerp, met drie verdedigers en volle flanken, de wedstrijd overnemen. De combinaties vloeiden vrij aardig, in de zone van de waarheid kon enkel Hairemans wat forceren. Het duurde tot kort voor rust toen Trenson gemakkelijk neerging in de zestien. King Darko zette om.

Kort na de pauze een vergelijkbare fase. Piva dook en Tisza mocht afwerken. De match kon in de kast. Turnhout miste kwaliteit om het initiatief te benutten, voor Antwerp hoefde het niet meer. Eindelijk nog eens winst, opluchting heerste over blijdschap. Tijd voor een weekendje bezinning.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#158

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: