dinsdag 27 oktober 2009

KVK Tienen : R. Antwerp FC (18.10.09)

KVK Tienen
: R. Antwerp FC
4 : 3
(0 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 10
Zo. 18.10.2009 - 15:00
Bergéstadion
- Tienen (BE)
Toeschouwers : 1.500 (850)
Doelpunten:
66. Da Silva (1:0), 76. Dufoor (2:0), 86. De Vriese (2:1), 88. Oris (2:2), 89. De Vriese (2:3), 92. Peeters (3:3), 95. Degeling (4:3).

Onder een slecht gesternte moesten we dit jaar naar Tienen, de laatste jaren nochtans tot een van onze meest geliefde verplaatsingen uitgegroeid. Vertrekken ruim een uur voor de middag bleek voor een aantal onder ons toch wat veel gevraagd, niettemin toch een twintigtal dapperen in de magnifieke hal van de Middenstatie. Een ferroviaire bliktrip gevoed door de obligate stop bij de nachtwinkel in de Gemeentestraat. Het indrinken deze keer op een verwarmd terras in een uitgestorven Centrum, ook het motardscafé achter de hoek van het uitvak werd naar goede gewoonte met een bezoek vereerd.

Plannen voorhanden om zeker tijdig de tribune te betreden. De stadionomroeper had zich immers afgelopen seizoen populair gemaakt door overvloedig de Antwerpkop te roemen, een gebaar dat met een knaller van een YNWA werd bedankt. On a more personal note wilde uw dienaar vooral niet weer de streepjes Madness die door de PA worden geblazen, missen. Intenties die echter in een schuimerige kraag bleven hangen...

Nog langer blijven plakken was misschien geen slecht idee geweest. De wedstrijd begon pas in de 87e minuut. Jammer genoeg voor de Reds met een handicap van twee doelpunten. Drie minuten voetballen volstond voor een onverdiende voorsprong, de heren spelers presteerden zelfs dit nog af te geven. 4:3, we zitten diep. De terugrit werd meteen veel te lang.

- Geen foto's -

Extra:
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: