dinsdag 27 oktober 2009

KV Turnhout II : R. Antwerp FC II (23.10.09)

KV Turnhout II
: R. Antwerp FC II
1 : 1
(0 : 0)
2e Klasse Res.
- Speeldag 11
Vr. 23.10.2009 - 20:00
Stadsparkstadion
- Turnhout (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
51. Martin (0:1), 91. Mathieu (1:1).

Antwerp 2 vertrok als LEIDER naar Turnhout en dus besloten we bij fijn maar fris weer maar eens de successo te gaan uithangen. Met een nieuw kodakske onder de arm ging het per spoor over Lierke Plezierke naar de Binkenstad. In het kleine maar fijne Stadsparkstadion mocht Jong Antwerp tegen een van de staartploegen van de reeks de koppositie verdedigen.

Veel volk op de fraaie tribune, de Kempische Connectie onder de reservenvolgers tekende uiteraard present. De thuisploeg verweerde zich kranig en pakte onder andere uit met een omhaal tegen de dwarsligger. Het was Antwerp dat de nodige moeite had maar gaandeweg toch het evenwicht wist te herstellen.

Na de koffie opende Martin al snel de score. Enkele opgelegde kansen op 0:2 werden jammer genoeg gemist. RAFC moest stilaan terrein prijsgeven en kreeg nog moeilijke slotminuten te verwerken toen kapitein Michaël Lenaerts met een tweede gele kaart moest gaan douchen. In blessuretijd viel de gelijkmaker dan toch, het talrijk opgekomen thuispubliek jubelde naar reservennormen opvallend intens.

Antwerp riskeert de leiderspositie hierdoor weer kwijt te zijn, maar blijft week na week aangename wedstrijden op de mat leggen. Volgende afspraak mét accent tegen KSV Temse.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#157

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II
- Stand 2e Klasse Res.

Geen opmerkingen: