maandag 26 oktober 2009

KRC Gent-Zeeh. : R. Antwerp FC II (13.10.09)

KRC Gent-Zeehaven
: R. Antwerp FC II
1 : 1
(1 : 1)
Vriendschappelijk - # 9
Di. 13.09.2009 - 19:30
Emmanuel Hielstadion
- Gent-Gentbrugge (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
8. Bruning (1:0), 44. Caio (1:1).

Vanavond de eerste van een reeks inderhaast ingelaste oefenwedstrijden. Enige onduidelijkheid over de samenstelling van wat Antwerp tussen de lijnen ging brengen, het was dan ook met eerder beperkte sportieve interesse dat we in driekoppige wagenbezetting de trip naar de Arteveldestad aanvatten. Via de obligate stop in Kruibeke en het opzoekingswerk van uw ijverige dienaar bereikten we vlot het stadionnetje van de Gentse ratten, gelegen tussen den ARAG en station Dampoort.

Vlot maar wel acht minuten te laat, and as so often happens hadden de ploeg(en) niet meer tijd nodig gehad om de score te openen. RAFC was net op achterstand gekomen en had het ook in het verdere matchverloop niet onder de markt met de vierdeklasser. Toch wist Caio kort voor rust gelijk te stellen. Ook na de koffie zorgden de Stroppen voor de vloeiendere aanvalsgolven, scoren lukte in een gure tweede time niemand meer.

Na de wedstrijd trokken we via de kantine nog richting Overpoort, het Gentse studentenleven zal nooit meer hetzelfde zijn.

- Geen foto's -

Extra:
- Kalender RAFC II

Geen opmerkingen: