maandag 7 september 2009

Tub. Borgerhout : K. Wijnegem VC (06.09.09)

K. Tubantia Borgerhout VK
: K. Wijnegem VC
0 : 0
(0 : 0)
1e Provinciale Antwerpen
- Speeldag 2
Zo. 06.09.2009 - 15:00
Rivierenhofstadion
- Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 300 (50)
Doelpunten:
-

Plannen om deze week in de Regionalliga Bonn v RW Essen mee te pikken, sneuvelden jammer genoeg in goede bedoelingen. Alternatieven genoeg, toch was het tijd voor het eerste van waarschijnlijk vele bezoeken dit seizoen aan the mighty Tuub. Tegenstander was Wijnegem, dat een week eerder hoge ogen had gegooid door de ambitieuze nieuwkomer Leest met 5:0 weg te blazen. Bij de vaste Tuubvolgers dan ook weinig reden tot optimisme. 1:3 was nog de meest positieve prono ('0:7' willen we u ook niet onthouden).

Teleurstellend weinig volk voor de thuisopener, de braderie achter de hoek hield misschien wat volk uit het stadion. Gedragen door een sterk middenveld hield Tubantia probleemloos gelijke tred met de Kanaaljongens. 'Rossen Daan' De Langhe, tegen Leest nog goed voor vier treffers, kon nu absoluut geen stempel op het gebeuren drukken. Na rust meer initiatief bij Wijnegem dat Tubantia op de eigen helft vastzette. De thuisploeg beet zich vast en overleefde zelfs een strafschop van topschutter De Langhe. Op basis van de inzet en het veldspel in de eerste time bleef terecht een punt in het Rivierenhof.

De beleving standaard Tuub, kantinewerk en vettige klap langs de lijn. Love it ! In het gezelschap van de Bende van Ellende ging een lang weekend op de braderie ten einde.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#123

Extra:
- Fotoalbum
- Hoppingoverzicht
- Groundlist

Geen opmerkingen: