dinsdag 29 september 2009

R. Antwerp FC : KSK Ronse (26.09.09)

R. Antwerp FC : KSK Ronse
1 : 1
(0 : 1)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 7
Za. 26.09.2009 - 20:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 6.000 (30)
Doelpunten:
14. Romont (0:1), 62. Phibel (1:1).

Van sereniteit na de zege op Luik was de hele week weinig sprake. De soap rond het niet opstellen van Geoffry Hairemans beheerste de hele week de debatten. Uitsluitsel volgde vrijdagavond in Ronse, waar Geoffry aantrad en meteen door zijn deelname aan de fanionwedstrijd een dikke streep werd getrokken. Dan ook met een ongezonde dosis cynisme op de tribune postgevat samen met al bij al nog verrassend veel gelijkgezinden, medesupporters en plakijzers.

De puntenloze hekkensluiter werd door een paar handenvol 'klakskes' begeleid, weinig indrukwekkends maar ze waren tenminste zo sympathiek geweest hun bel thuis te laten. De betonnen muur uit de Vlaamse Ardennen kwam na een kwartier op voorsprong en metste zich nog wat verder in. Gefrustreerde onmacht maakte zich van de tribune meester. Na rust werd de schijn tenminste nog een beetje hooggehouden door een invalbeurt van Oris. Onder impuls van een hardwerkende Tisza lukte Antwerp nog wel de gelijkmaker, maar zelfs deze kon amper op bijval rekenen.

Druk in de slotfase leverde nog wel voorzichtige kansen op, maar de 1:1 bleef staan. Svilar maakte zich nog finaal belachelijk door De Vriese een erg nuttige invalbeurt van 2' te gunnen. Tegen een betonnen muur punten laten kan jammer genoeg voorvallen, niet met de beste ploeg starten is een schandelijke arrogantie die bij deze terecht werd afgestraft. Onder een spervuur van tactische discussies eindigde weer eens een frustrerende avond Antwerp.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#148

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: