dinsdag 11 augustus 2009

R. Antwerp FC : Man. Utd. FC II (10.08.09)

R. Antwerp FC
: Manchester United FC II
0 : 0
(0 : 0)
Vriendschappelijk - # 10
Ma. 10.08.2009 - 19:30
De Bosuil
- Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 5.000 (30)
Doelpunten:
-

De laatste serieuze test en interimcoach Colin Andrews pakte dus uit met wat vermoedelijk de basiself voor het seizoensbegin zou worden. Hierbij jammer genoeg geen Hairemans, voor ons toch dé man van de voorbereiding. Wel Wauthy, Trenson, Phibel, Addo, van Hemert, Jelicic, Lambot, Setti, Marquinhos, Pivaljevic en Kenmonge. Aan de overkant met Solskjaer een heuse legende van het Europese voetbal, weliswaar op de bank. Met goalie Heaton, Danny Simpson en Warren Joyce ook behoorlijk wat Antwerpverleden aan Engelse zijde.

De opengestelde tribunes waren goed vol gelopen en ook de Engelsen werden door een paar dozijn supporters begeleid. Deze lieten zich opmerken met een paar vlaggen die door onze Man City-connectie werden gecounterd. De vermoedelijke basis 'presteerde' een erg statische eerste time, de Engelsen konden hier van hun kant ook maar weinig tegenover stellen. We besloten dit spektakel dan ook aan ons voorbij te laten gaan om van het nieuwe drankgunsttarief van 2€ per consumptie te gaan genieten.

Na de pauze meer pit met de inbreng van Hairemans en nadien ook Diansangu en Baert. Gesteund door een hongerige tribune legde het verjongde Antwerp via de flanken af en toe leuke combinaties op de mat. Jammer genoeg moeten we u al ruim een jaar vervelen met hetzelfde gez..., geen punch vooraan en dus ook amper kansen. Komende zondag duiken we dus met een setje vraagtekens een nieuw seizoen in. Let the good times roll !!

Foto's:http://gallery.towhateverend.be/#112

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: