maandag 24 augustus 2009

R. Antwerp FC : FC Bleid (23.08.09)

R. Antwerp FC : FC Bleid
1 : 0
(0 : 0)
Cofidis Cup (Beker van België) - Ronde 5
Zo. 23.08.2009 - 16:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 3.500 (30)
Doelpunten:
67. Diansangu (1:0).

Met een dubbele verjaardag in de 'benen' begon de dag met een korte pilssessie in TE. Vandaag stond een sleutelmatch voor de supporters op het programma. Winst was immers synoniem met een wedstrijd tegen een eersteklasser. Uitstekend weer ook, er mocht wel wat volk verwacht worden. Teleurstellend was dan ook de opkomst, tribune II naar gewoonte niet open maar ook de andere tribunes hadden Emmenthaler trekken. Primeur vandaag voor de nieuwe ledboarding rond het veld, de generatoren achter doel draaiden overuren.

Tegen een zwak Bleid leverde Antwerp service minimum. Veel verder dan steriele dominantie kwam Roodwit niet. Een zeldzame fraaie aanval over zeven stations werd door een zwakke Pivaljevic voor een open doel gemist. Na de koffie opwinding toen de King onder cynisch applaus werd vervangen. De ingevallen Diansangu bedankte meteen met een rush over links die hij in de netten van de Luxemburgers schoof. Bemerken we nog het officiële debuut van Marquinhos, die wel degelijk poeier in zijn groen schoeisel blijkt te hebben.

In een sfeer van desinteresse maakte Antwerp de 90' vol, 2 september weten we wie op 28 oktober ons volgende slachtoff... heum tegenstander wordt.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#116

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Uitslagen Beker

Geen opmerkingen: