zaterdag 8 augustus 2009

FC RC Mol-Wezel : R. Antwerp FC (05.08.09)

KFC Racing Mol-Wezel
: R. Antwerp FC
1 : 6
(1 : 2)
Vriendschappelijk - # 8
Wo. 05.08.2009 - 20:00
Georges Claesstadion
- Mol (BE)
Toeschouwers : 1.100 (800)
Doelpunten:
9. Jelicic (0:1 pen), 13. Goots (1:1 pen), 52. Baert (1:2), 55. Antelj (1:3 pen), 57. Özen (1:4), 73. Özen (1:5), 86. Antelj (1:6).

Met Schotland nog vers in lijf en leden stond alweer de volgende opdracht van de mighty Reds op het programma, met een wedstrijd op Mol-Wezel. Geen alledaagse wedstrijd, voor de thuisploeg stond ze immers in het teken van het afscheid van Patje 'Boem Boem' Goots. Zelfs een heuse voorwedstrijd, waarbij ons aller FC Ten Eeckhove Patjes Kempenzonen partij mocht geven. De thuisjongens wonnen overigens met 3:1.

In het knusse stadionnetje een behoorlijke opkomst bij zomers weer. Snel doelpunt voor Antwerp, Jelicic zette de twijfelachtige strafschop in twee keer om. Jammer genoeg werd net minuut 12+1 gekozen voor hét moment: Patje Goots mocht vanop de stip gelijkstellen. Meteen werd de wedstrijd stilgelegd voor de nodige plichtplegingen, inclusief ereronde en dito haag. Nadien toonde Antwerp zich sterk met een weeral opvallende Hairemans, een sterke Gbarssin en een alomtegenwoordige Lambot, die zijn ploeg waar mogelijk constant met raad en daad bijstuurde.

Mol-Wezel kraakte evenwel pas na de pauze. Met drie doelpunten in vijf minuten stond het op het uur opeens 1:4. Ook nadien bleef Antwerp vlot combineren en tester Antelj en de enigmatische Volkan Özen konden hun persoonlijke konto aandikken. Alleszinds het beste wat we van Antwerp hebben gezien deze voorbereiding, hopelijk was de tegenstander ook een echte waardemeter.

Foto's:http://gallery.towhateverend.be/#110

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: