donderdag 30 juli 2009

WS Schorvoort : R. Antwerp FC II (29.07.09)

K. Wijnegem VC
: R. Antwerp FC II
1 : 1
(? : ?)
Vriendschappelijk - # 4
Wo. 29.07.2009 - 19:30
Kasteellei - Wijnegem (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
??

- Wedstrijd niet bijgewoond wegens onderstaande óók als reservenmatch aangekondigd -

FC White Star Schorvoort
: R. Antwerp FC II
0 : 3
(0 : 2)
Vriendschappelijk - # 3
Wo. 29.07.2009 - 19:30
Schorvoortberg - Turnhout-Schorvoort (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
??

Op deze fijne woensdagavond werd ons, reservenvolgers, een kleine logistieke nachtmerrie voorgeschoteld. Immers, volgens de aanduidingen op de immer betrouwbare site van de al even betrouwbare bond stonden gelijk twéé wedstrijden van ons tweede elftal geprogrammeerd. Zowel Wijnegem als Schorvoort werden met hoog Antwerps bezoek bedacht. Het perspectief van een nieuwe ground en het feit dat we Wijnegem geen week eerder en al voor de elvendertigste keer hadden aangedaan, deed de balans toch snel richting Turnhout overslaan.

Met local hero Dries als gids ging het gezwind van Turnhout Hbf naar de Schorvoortberg. Daar troffen we een typisch provinciaal veldje, zonder tribunes, met langs een kant een klein afdak en aan de andere kant een grotere kantine. Antwerp bleek met overwegend U19-talent aan te treden. Na de match op Sint-Jozef, aangekondigd als U19 maar gespeeld met/door de reserven dus de tweede gemiste match.

Weinig spijt echter van onze keuze: de youngsters schotelden een aangename pot voetbal voor en domineerden de wedstrijd tegen de Kempische tweedeprovinvialer. Enige "senior" Volkan Özen scoorde vanuit een zeldzame onsidepositie en de jeugd dikte nog aan naar een vlotte 0:3. Bovenstaande stats kunnen er wat naast zitten, de match stond vooral in het teken van socializen met de locals en recuperatie van een foute avond Antonia.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#107

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II

Geen opmerkingen: