maandag 27 juli 2009

R. Cappellen FC : R. Antwerp FC (26.07.09)

R. Cappellen FC
: R. Antwerp FC
0 : 1
(0 : 0)
Vriendschappelijk - # 4
Zo. 26.07.2009 - 18:00
Jos Van Wellenstadion
- Kapellen (BE)
Toeschouwers : 1.500 (1.200)
Doelpunten:
67. Jelicic (0:1 pen).

De jaarlijkse parade in Kapellen vandaag, de local boys namen dan ook met plezier de honneurs waar. Opperbest zomerweer waarvan enkele bakken Stella slachtoffer werden. Nadien nog even naar een van de lokale kroegen om de Manx Express in Parijs Centraal te zien binnendenderen en op naar het stadionnetje.

Bij Kapellen enkele bekende gezichten op het veld. Didier Dheedene organiseert bij de Noord-Antwerpenaars de verdediging, naast hem ex-Antwerpjongere Jens Verboven. Ook Hamza Rizki, een andere oude bekende van de reserven, dwaalt nog bij RCFC rond maar moest gekwetst verstek geven. Bij Antwerp voor het eerst bijtekenaar van Hemert, door zijn terugkeer mocht Marquinhos, de enige Braziliaan die de basis nog haalt, een rij vooruit zijn kunnen etaleren. Goran Antelj was de verhoopte witte merel vooraan met dienst.

Een saaie eerste helft met Antwerp weliswaar doorlopend aan de bal maar amper dreigend voor de verdediging van Dheedene. De weinige kansen werden door Antelj voorlangs geschoten. Na de koffie meer dash met de inbreng van Baert, Hairemans en Diansangu. Die laatste werd bij een van zijn rushes foutief afgestopt, Jelicic zette de strafschop probleemloos om. Hairemans trof nog de lat maar een verdubbeling van de score zat er niet meer in.

Met de stem van rafc.tv-gezicht Joeri De Ren, die in Kapellen als gelegenheids-PA aan de slag was, nog schel in de oren doken we het lokale avondleven in.

Foto's (eens te meer merci Coach):
http://gallery.towhateverend.be/#105

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: