zaterdag 25 juli 2009

R. Antwerp FC : RBC Roosendaal (24.07.09)

R. Antwerp FC : RBC Roosendaal
1 : 2
(0 : 1)
Vriendschappelijk - # 3
Vr. 24.07.2009 - 19:00
Kasteellei - Wijnegem (BE)
Toeschouwers : 1.000 (20)
Doelpunten:
28. de Leeuw (0:1), 67. Nelson (0:2), 75. Kenmonge (1:2).

Voor de ca. 150e keer in de laatste paar jaren trad RAFC met een elftal aan in Wijnegem. Moet na de Bosuil zowat de vaakst bezochte ground geworden zijn. Geen excuus om te skippen, na kort indrinken in Deurne Noord ging het naar de faciliteiten van de Kanaalploeg. RBC uit Roosendaal, Nederlandse liftploeg die de laatste paar jaar wat is weggezakt naar de buik van de Eerste Divisie, was de tegenstander.

Onder de ogen van oa. Predrag Ristovic, Darko Lukanovic, en Roel van Hemert toonde RBC zich de betere ploeg. Antwerp, mét King Darko, werd overvleugeld en mocht de verdediging danken dat de nul nog enige tijd op het bord bleef. Toch moest Van Trier na nog geen half uur vissen. Na de koffie zorgde de tandem Verbiest-Lambot voor meer evenwicht. RBC verdubbelde de score vooraleer Kenmonge kon milderen. Deze aansluitingstreffer luidde nog een slotoffensief in, scoren lukte niet meer. Misschien kan aandachtig toeschouwer Lucho Olguin hier voor de oplossing zorgen ?

Onthouden we nog de première van de nieuwe uitshorts en -sokken, zondag wacht de stilaan traditionele pot tegen Kapellen.

Foto's (met dank aan de vaste hand van Der Meistermacher):
http://gallery.towhateverend.be/#104

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: