donderdag 23 juli 2009

K. Zandhoven SK : R. Antwerp FC II (22.07.09)

K. Zandhovense SK : R. Antwerp FC II
0 : 4
(0 : 3)
Vriendschappelijk - # 2
Wo. 22.07.2009 - 19:00
Voetbalstraat - Zandhoven (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
12. Hairemans (0:1), 15. Touré (0:2), 20. De Corte (0:3), 47. Özen (0:4 pen).

Laf weertje, dubbele kater uit te zweten en bijgevolg een heerlijk plakkerig avondje Kempen vandaag. Na een half uur draaien en keren werd het complex van de mauvewitten bereikt. Terplekke een stadionnetje naar het beeld van het dorp waarin het ligt: weinig invalsrijk maar zeer proper en verzorgd. Een klein overdekt staantribunetje en een clubgebouw met kleedkamers en uiteraard een grote kantine, soit: alles wat de Belgische non-leaguefanaat begeert.

Zandhoven toonde zich meteen een taaiere tegenstander dan het Kalmthout van afgelopen zondag. Toch kregen de reserven snel vat op het gebeuren en kwartweg was de partij in feite al beslist. Het tempo zakte, toch kregen de bekende gezichten (staff, bestuur, trainingsspotters, Jeroentjes, ...) nog behoorlijk wat kansen te zien. Enkel Özen vanop de stip wist nog een unit aan het scorebord toe te voegen.

0:4 dus na een match die deed denken aan het Amerika van de jaren '20 van de vorige eeuw, al was de drooglegging in ons geval eerder vrijwillig.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#103

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II

Geen opmerkingen: