vrijdag 17 juli 2009

Eerste Training Fanion (10-11.07.09)

Zomerstops zijn niet meer wat ze geweest zijn. Vorige jaren nog een hol gevoel in afwachting van een nieuw seizoen van hoop en wanhoop. De windstilte in de bestuurskamer eist z'n tol, zelfs een degelijk oefenprogramma samengesteld krijgen is tegenwooordig al veel gevraagd. Het was dan ook in lage verwachtingen dat jaargang zes in Tweede Klasse op gang werd getrapt (-lopen).

Geen congé voor uw schrijverling, dus enkel de zaterdagsessies. "Al een chance" kopies van de vrijdag, aldus de dapperen die beide trainingsdagen overleefden. Een lange bosloop en wat loopoefeningen, plus een statische fysieke oefening gegeven door de heropgeviste Alex Klak. Geen ic-en in de kern aangezien men spelers die nog geen contractverlenging hebben getekend, van de training weert. Coulibaly, Lukanovic en Vukomanovic mogen beschikken, vier Brazilianen en aldus de Frut een samenwerking met São Paolo FC vormden het Breaking News. Langs de lijn de nodige weetjes en ideetjes in een sfeer van gematigd cynisme.

Omwille van het weer besloten we de namiddagsessie te skippen, de openingswedstrijd tegen mijn Heimatverein volgende week zal moeten leren hoe hopeloos maar niet ernstig de toestand is.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#98

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: