vrijdag 12 juni 2009

R. Antwerp FC : K. Lierse SK (11.06.09)

R. Antwerp FC : K. Lierse SK
1 : 1
(0 : 0)
Eindronde Tweede Klasse - Speeldag 6
Do. 11.06.2009 - 20:30
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 5.000 (700)
Doelpunten:
61. Ristovic (1:0, pen), 86. Nedzipi (1:1).

Alarmstufe Rot in Deurne-Noord vandaag. Als gevolg van de voorvallen van de heenmatch blauw op elke straathoek, de hele buurt gealarmeerd door de politieheli, patrouillerende zwaantjes... De perfecte setting voor een kalm avondje voetbal, al een chance was het weer gekeerd vergeleken met de duurregen van eerder op de dag. Zonder bekijks kwamen dertien bussen toe vanuit Lier, alles bij mekaar toch nog een 5.000 toeschouwers voor deze nutteloze partij.

Door kwesturen allerhande moest Svilar een experimentele verdediging tussen de lijnen brengen. Deze deed het goed, ook het middenveld was op dreef en combineerde de nodige kansen bij elkaar maar scoren bleek weer het pijnpunt. Meest markante was voor rust nog de dubbele wissel van Slovic en Pivaljevic.

Na de pauze een strafschop uitgelokt door Kevin Baert, Predrag Ristovic schoot binnen. Veel volume vanop de tribunes al was het allemaal wat monotoon (we all agree ad infinitum). Lierse ging overtuigd op zoek naar de gelijkmaker. Antwerp leek stand te houden maar Lier kreeg de hulp van het arbitrale trio. Een corner in geschenkverpakking viel in de kluts binnen. Ook het niet uitverkochte bezoekersvak liet zich hierop nog eens gaan na een half uur volledige windstilte.

Cavens zorgde nog bijna voor uitwinst, maar Ristovic zette tegen drie aanvallers zijn opvallende wedstrijd nog iets meer in de verf. Al met al billijk gelijkspel in de laatste opdracht van dit seizoen, wachten we af wat de zomer brengt.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#96

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Eindronde

Geen opmerkingen: