woensdag 3 juni 2009

K. Lierse SK : R. Antwerp FC (28.05.09)

K. Lierse SK : R. Antwerp FC
0 : 0
(0 : 0)
Eindronde Tweede Klasse - Speeldag 2
Do. 28.05.2009 - 20:30
Herman Vanderpoortenstadion - Lier (BE)
Toeschouwers : 9.700 (1.700)
Doelpunten:
-

Na de confronterende vertoning van afgelopen weekend stond het mes al meteen op de keel voor de verplaatsing naar Lier. Gemakshalve maakten we er nog eens een collectieve bustrip van, ons minibuske werd terdege gedoopt en na een korte rondrit stonden we met een pintje kamelenzeik in de hand in het zitvak op het Lisp.

Svilar was blijkbaar genezen van zijn zonneslag en greep terug naar de opstelling die 12+1 wedstrijden ongeslagen was gebleven. Een goede zet, zo zou blijken, want na het initiële aftasten volgde een zeer sterke Antwerpse periode. Met een sterk collectief creëerden de Reds open kansen voor King Darko en Vervaeke. Jammer genoeg bleef de afwerking enigszins in gebreke. Aan Lierse zijde verdween Radzinski in de zak van Ransford Addo, Cavens wrong de Geelzwarte kansen vakkundig de nek om.

Na pauze hetzelfde beeld. Cavens bleef spilziek, de Antwerpkansen bleven hangen aan de voet van Slovic en Gbarssin. Vooraan mochten Coulibaly en Lukanovic nog enkele minuten blinde vlek komen spelen, zonder resultaat. Al met al een billijk gelijkspel, op de tribune was de uitslag duidelijker. Het volle Antwerpvak steunde de ploeg van A tot Z, een niveau van support dat sinds de degradatie in 2004 zeldzaam is geworden. Lier was amper te horen, al zitten de wetten van de akoestiek daar natuurlijk voor wat tussen.

Na affluiten een dankbare ovatie voor de Roodwitten, dankzij de brilscore die ook in Roeselare op het bord bleef, ligt de eindronde nog steeds open.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#92

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Eindronde

Geen opmerkingen: