woensdag 6 mei 2009

Wout van Overdamtornooi Reserven (09.08.08)

Willem II II : R. Antwerp FC II
3 : 2
Vitesse Arnhem II : R. Antwerp FC II
2 : 0
R. Antwerp FC II : Sparta Rotterdam II
0 : 1
BVCB Bergschenhoek : R. Antwerp FC II
0 : 0
Vriendschappelijk - Tornooi
Za. 09.08.2008 - 09:30
De Groene Wijdte - Pijnacker (NL)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
-

In het Nederlandse Pijnacker, onder de rook van het industriepark Boezem, traden de jonge Roodwitten voor het tweede jaar op rij aan in het Wout van Overdamtornooi. Op de bijvelden van sportpark de Groene Wijdte verzamelden 8 jeugdploegen en de fanions van de lokale amateurverenigingen. Plezante ervaring vorig jaar, dus ook nu weer gat in de ochtend in de wagen met Pé en onze vriend de Cubaan.

Nog niet goed terplekke geïnstalleerd of de ploeg stond al op tripele achterstand tegen Willem II. Het vervolg zou het beste worden wat Antwerp zou brengen, de remonte eindigde bij 3:2. Later zoutloze vertoningen en nederlagen tegen de latere winnaar Sparta en Vitesse, ook tegen de lokale slagers en bakkers van de Bergschenhoeksche Voetbal Club kwamen de teleurstellende beloften niet verder dan 0:0.

Het weze nog vermeld dat het matige presteren van onze jongens in de smaak viel bij een paar zagemannen van 't Zuid. Germinal Scheerbot was immers ook uitgenodigd. Met een bij Antwerp doorgestuurde tester in de rangen verloor Ekeren-Zuid de finale na strafschoppen tegen Sparta, met het nodige wijzen-en-lachen tot gevolg.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#13

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II

Geen opmerkingen: