donderdag 7 mei 2009

R. Antwerp FC : KSK Ronse (17.08.08)

R. Antwerp FC : KSK Ronse
1 : 2
(1 : 1)
Cofidis Cup (Beker van België) - Ronde 4
Zo. 17.08.2008 - 16:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 4.000 (60)
Doelpunten:
6. Pivaljevic (1:0), 44. Delie (1:1), 89. Moumou (1:2).

Ontnuchtering na de vlotte opener van afgelopen woensdag. Met de thuisnederlaag tegen Ronse is de eerste bonus van het seizoen gaan vliegen, na geen eerste klasse, nu ook geen eersteklasseRS als tegenstanders meer dit seizoen. Men kan gemakkelijker loten, maar een neo-tweedeklasser thuis mag toch het einde van de wereld niet zijn ?

Bij wijze van experiment ging deze keer den twee open in de plaats van tribune drie, een degelijke opkomst was het gevolg. Ruim 4.000 supporters zagen Antwerp uit de startblokken schieten. Piva kwam er dichtbij met een vroege vrije trap, vijf minuten later deed hij beter na een vinnige solo. Voor de rust gelegenheid genoeg om een veilige voorsprong uit te bouwen, het was echter Ronse dat op slag van rust via Delie gelijk stelde.

De Oost-Vlamingen tankten uit dit doelpunt het vertrouwen om na rust het heft in handen te nemen. Ook de drie man, een paardekop en koeiebel in het uitvak meldden zich af en toe te woord. Kansen bleven weliswaar vooral aan Antwerpse zijde vallen, met een bal op de paal van Pivaljevic als voornaamste. Een dubbele koude douche moest echter nog volgen: een korte maar krachtige zondvloed joeg de toeschouwers naar de nok van de tribunes (uitzonderingen niet te na gesproken), Soufiane knikkerde in de slotminuut de Great Old uit de beker.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#41

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Uitslagen Beker

Geen opmerkingen: