donderdag 7 mei 2009

R. Antwerp FC : KAS Eupen (13.08.08)

R. Antwerp FC : KAS Eupen
3 : 0
(1 : 0)
Exqi-League (Tweede Klasse) - Speeldag 1
Wo. 13.08.2008 - 20:00
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 6.000 (40)
Doelpunten:
7. Setti (1:0), 77. Kenmonge (2:0), 83. Pivaljevic (3:0 pen).

Moment van de waarheid, na een wisselvallige voorbereiding bleek alles stilaan in de juiste plooi te vallen, het echte werk mocht beginnen. Naar gewoonte op woensdagavond, en de kalendercommissie besloot onze Duitse vrienden van KAS Eupen te verwennen met een 300km round trip naar Antwerpen. Een test om mee te beginnen, Eupen toonde zich de voorbije jaren al vaker een taai geheel.

Bij de behoorlijk talrijk aanwezige fans mochten de twijfels al snel de kast in. Setti scoorde een vroege eerste goal in Antwerpkleuren. Ook nadien drukte de Argentijn zijn stempel op het middenveld. Ook landgenoot Fondato achteraan kon goed z'n streng trekken.

Na de pauze bleef Antwerp matchbepalend, al waren ook Eupen en de ca. 40 meegereisde panda's, zebra's, pinguïns en de rest van de zoologie niet gekomen om alles toe te gooien. Met slechts Lukanovic vooraan duurde het nog lang voor de wedstrijd werd beslist. In het slotkwartier dikte Antwerp binnen de zes minuten nog dubbel aan, zodat de eerste Excellente Voetbalavond van het seizoen in een gezellige goed-gezin(g)d-sfeer kon volgemaakt worden. Next stop, den beker.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#40

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC
- Stand Exqi-League

Geen opmerkingen: