woensdag 6 mei 2009

R. Antwerp FC : Cercle Brugge SV (05.08.08)

R. Antwerp FC : Cercle Brugge KSV
1 : 2
(1 : 0)
Vriendschappelijk - # 8
Di. 05.08.2008 - 19:30
De Bosuil - Antwerpen-Deurne (BE)
Toeschouwers : 4.500 (30)
Doelpunten:
3. Lukanovic (1:0), 50. Vandenbussche (1:1), 69. Gombami (1:2).

De Brugse Ploeg van 't Dorp was dit jaar de invité voor de galamatch van de voorbereiding. Niet bepaald een naam die drommen toeschouwers naar het stadion lokt, maar de revelatie van afgelopen seizoen in de Jupiler League beloofde wel een stevige sportieve test. Naar gewoonte waren voor deze match enkel tribunes 1 en 3 geopend. We kozen voor de akoestiek en het zicht van T3.

Een meer dan behoorlijke opkomst had op deze dinsdagavond de weg naar de Bosuil gevonden, en de aanwezigen mochten meteen juichen toen Lukanovic op voorzet van De Vriese binnenkopte. Leuk sfeertje op de tribune waar de weinige Groenzwarten niet veel tegen konden inbrengen. Ook in het verdere verloop van de eerste helft toonde Antwerp zich vlot de evenknie van Cercle.

Een ander beeld in de tweede periode. Met de kwikzilveren zwartjes als speerpunt stoomde Cercle naar een snelle gelijkmaker, en het offensief ging pas halverwege de tweede helft liggen, toen Gombami de bezoekers op voorsprong had gezet. Gedragen door het publiek perste Antwerp er nog wel een slotoffensief uit, scoren lukte echter niet meer. Al met al een bevredigende test met het oog op het serieuzere werk dat volgende week begint.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#12

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: