zondag 10 mei 2009

KVK Tienen II : R. Antwerp FC (01.05.09)

KVK Tienen II : R. Antwerp FC II
1 : 1
(1 : 0)
Tweede Klasse Res. - Speeldag 38
Vr. 01.05.2009 - 20:00
Bergéstadion - Tienen (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
40. Knops (1:0), 52. Peeters (1:1).

Dag van de Arbeid vandaag en dus was er ruim tijd om het tripje naar Tienen te plannen. Het Bergéstadion van KVK beschikt thans over een degelijke verlichtingsinstallatie, dus kunnen de vrijdagavondmatchen van de reserven op het hoofdveld gespeeld worden. Waar de lamp vorig seizoen nog in het gehucht Kumtich brandde, maakte de centrale ligging van het stadion een treinreis mogelijk. Vanuit het mooiste station ter wereld ging het op een dik uur naar Tienen.

Uitstekend voetbalweer in de suikerstad, waar een behoorlijke opkomst hun trainer Filip Vandenbosch uitgeleide kwam doen. Een huldiging waar de Tiense spelers nog een verlengstuk op het veld aan wilden breien. Tienen kwam het scherpst voor de dag en creëerde ook de eerste kansen. Gaandeweg knokte ook Antwerp zich in de match, maar net toen leverde een scherpe counter de thuisploeg de voorsprong op.

Na de pauze een vinniger Antwerp dat al snel het evenwicht herstelde. Goal die we vanuit de kantine hoorden vallen, waar S. was komen binnenwaaien. KVK ging nog wel op zoek naar de winning goal, maar bij gebrek aan overtuiging bleef de 1:1 op het bord. The Great Young sluit het seizoen zo af met drie opeenvolgende gelijke spelen en een mooie vijfde plaats. De slee van S. bracht ons voorspoedig thuis, waarvoor dank.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#67

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II
- Stand 2e Klasse Res.

Geen opmerkingen: