dinsdag 5 mei 2009

KFC Antonia : R. Antwerp FC (26.07.08)

KFC Antonia : R. Antwerp FC
0 : 5
(0 : 1)
Vriendschappelijk - # 6
Za. 26.07.2008 - 19:00
Bethaniënlei - Zoersel-St.Antonius (BE)
Toeschouwers : 1.200 (1.000)
Doelpunten:
4. Lukanovic (0:1), 48. Lukanovic (0:2), 56. Kenmonge (0:3), 62. Kenmonge (0:4, pen), 65. Kenmonge (0:5).

Antonia !! Vaste afspraak voor het laatste weekend van juli de laatste jaren. Weekend ook van meerdere verjaardagen (compliment aan de betrokkenen) die ook steevast in het Zoerselse dorpje worden gevierd. Uitstekend zomerweer deze zaterdag én pas aftrap om 19u, dus konden de hartkleppen weer gesmeerd worden. Wim was zo lief zijn kot ervoor open te stellen, en gezien we al eerder hebben mogen ondervinden wat de mens met een goei lap vlees kan aanvangen, was skippen geen optie.

Een BBQ later dus naar Tönnes, in het gezelschap van de usual suspects en de slordige duizend Antwerpfans die daar elk jaar lijken op te dagen. De thuisploeg was geen partij en mocht haar doelman en het gebrek aan power vooraan bij RAFC danken. Bij 0:1 aan de rust oogde de score nog acceptabel. Het derde kwart van de wedstrijd gingen de sluizen wel open, Antwerp liep naar de forfaitscore. Tester Jakovlevski zette nadien nog wel aan, doelpunten volgden niet meer.

Zoals in de inleiding vermeld, ging onze aandacht vooral uit naar het randgebeuren, bij local boy Fred werd de avond met een bak Stella afgesloten.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#7

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: