woensdag 6 mei 2009

KAS Eupen II : R. Antwerp FC II (12.08.08)

KAS Eupen II : R. Antwerp FC II
1 : 1
(1 : 1)
Tweede Klasse Res. - Speeldag 01
Di. 12.08.2008 - 20:00
Judenstrasse - Eupen (BE)
Toeschouwers : -
Doelpunten:
??

Gezien de afstand en de weekdag weinig belangstelling voor de officiële seizoensopener, dus werd het treinen richting de Oostkantons. Beetje groundspotting onderweg met het charmante krel van Prayon dat vlak langs de spoorweg ligt. In Eupen aangekomen volgde nog een stevige wandeling richting het stadionnetje van FC Eupen, de kleine broer van KAS, heel toepasselijk gelegen in de Judenstrasse.

Deze bleek niet simpel te vinden. Na bijna 360° rond het centrum te zijn gewandeld, langs de andere kant vertrekken had veel opgelost, vond uw schrijverling het complex. Het gaat om een kunstgrasveld met slechts een clubgebouw op een lange kant. Hierin ook een kantine met een groot balkon van waarop men het Kehrwegstadion van KAS kan zien liggen aan het einde van de straat.

Blijkbaar had ik al een en ander gemist, bij 1:1 kwam ik binnen. Fouad Zounaki had het Antwerpdoelpunt laten optekenen. Ook in het verdere verloop van de wedstrijd overtuigde Antwerp, met scherpe uitvallen en een beresterke Dada. Scoren lukte jammer genoeg niet meer, het eerste punt is in elk geval binnen. De spelersbus had nog een plaatsje vrij richting Antwerpen, waarvoor dank.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#14

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC II
- Stand 2e Klasse Res.

Geen opmerkingen: