dinsdag 5 mei 2009

Wuustwezel FC : R. Antwerp FC (19.07.08)

K. Wuustwezel FC : R. Antwerp FC
1 : 6
(0 : 1)
Vriendschappelijk - # 3
Za. 19.07.2008 - 19:00
Kattegat - Wuustwezel (BE)
Toeschouwers : 1.000 (850)
Doelpunten:
29. Lukanovic (1:0), 47. Lukanovic (0:2), 62. Dermaut (1:2), 70. Geeroms (1:3), 75. Baert (1:4), 79. De Vriese (1:5), 81. Stavric (1:6).

Verlengd weekend in deze oefenperiode en Antwerp greep het aan om in het Hoge Noorden een tweeluik aan te snijden. Eerste stop Wuustwezel, Koen Country en we werden des namiddags dan ook op een overheerlijke BBQ vergast. Buikjes goed rondgegeten en ook aan de wijn (Rood en Wit !) zal het niet gelegen hebben. Wel wat last met Duvel maar dan op een andere manier dan de lezer zal denken. Een kuisescapade later trokken we met een dozijntje en de restanten van de wijn naar het Kattegat, een naam waarvan we u de Engelse vertaling onthouden.

Ondanks de matige prestaties van de eerste twee wedstrijden ook nu weer tegen de duizend man meegereisd, het eerste zonnetje van de oefencampagne zal er wel voor iets tussengezeten hebben. Ook de ploeg toonde inspiratie, de ingevingen van Bas Vervaeke op de flank zorgden voor gevaar. Weer toonde de frontlinie zich niet overtuigend genoeg, al wist Lukanovic wel van kortbij binnen te prikken. Verdere aanvallen sneuvelden al te vaak op de buitenspelregel. De tijd ertussen werd gedood met een verkenning van het complex, dat over een kleine zittribune, een gegengerade met kantine en een licht overwoekerd b-veld beschikt. De boys waren intussen al enige tijd de kantinebevolking aan het terroriseren.

De tweede helft was nog niet goed op gang gefloten of De Nek verdubbelde de voorsprong. Een lichte penalty deed Wuustwezel weer aansluiten. Antwerp pakte met dolle tien minuten uit die vier doelpunten opleverden. Meteen ook de eerste kiemen van goed samenspel in de ploeg. Bij 1:6 floot ref Piscaer af, Antwerp kan uit de score hopelijk vertrouwen tanken voor de komende opdrachten.

TE was ditmaal last port of call, al bleef het na de BBraspartijQ van deze namiddag binnen de perken.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#3

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: