dinsdag 5 mei 2009

K. Gooreind VV : R. Antwerp FC (21.07.08)

K. Gooreind VV : R. Antwerp FC
0 : 5
(0 : 3)
Vriendschappelijk - # 4
Ma. 21.07.2008 - 19:00
Eikendreef - Wuustwezel-Gooreind (BE)
Toeschouwers : 900 (750)
Doelpunten:
7. Kenmonge (0:1), 37. Lukanovic (0:2), 44. Lukanovic (0:3), 47. De Vriese (0:4), 52. Addo (0:5).

Feestdag zondag vandaag, en absoluut ook Josdag. Elk excuus is goed om buiten te komen dus toch maar de tweede arctische expeditie in drie dagen tijd ondernomen. Met een duidelijk kleinere groep dan zaterdag in Wuustwezel, mooiweersupporters ! Geen hol woord in dit geval, want wat de weergoden uit de hoge hoed toverden tartte de verbeelding: 'zomer'weer dat zelfs Frank Deboosere on pills als 'ronduit slecht' zou bestempelen.

The Great Old lijkt als puzzel stilaan in mekaar te passen, het combineren verloopt per match vlotter. Geen vooruitgang evenwel op één vlak: scoren blijft o zo moeilijk. Slovic als drijvende kracht en net als in Wuustwezel weer een drukvolle periode van een kwartier (dit keer gespreid over beide helften) waar gelijk 4 goals uit voortkwamen. Zwart randje slechts een vuile fout op Bart De Corte, die er het veld door moest verlaten.

Indrukken die ik u dankzij bevriende sites en forumleden kan overmaken, want de kou maakte de kantine tot een al te hard trekkende pleister. Uitzondering werd gemaakt voor de nieuwe ground. Een provinciale zaak, met een klassieke overdekte staantribune langs één zijde en aan de overkant een iets minder klassieke grond-terras combinatie tussen kantine en clubgebouw.

Woensdag weten we meer met de immer taaie trip naar Kapellen, onze reserven beginnen morgen meteen over de grens, bij RBC Roosendaal.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#4

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: