dinsdag 5 mei 2009

Berchem Sport : R. Antwerp FC (16.07.08)

K. Berchem Sport 2004 : R. Antwerp FC
0 : 0
(0 : 0)
Vriendschappelijk - # 2
Wo. 16.07.2008 - 19:30
Ludo Coeckstadion (Het Rooi) - Antwerpen-Berchem (BE)
Toeschouwers : 1.500 (1.000)
Doelpunten:
-

Op naar het Rooi onder weeral weinig verheven atmosferische omstandigheden. Dé jaarlijkse hoogmis van het Antwerpse voetbal stond immers geprogrammeerd, uit bij den Barechoem. Met enkele wagenbezettingen on tour, achter de hoek van het Eerbiedwaardige Stadion waren nog enkele plaatsen vrij.

Aan de aftrap veel schoon volk voor de gilfhunters onder ons. Vic Mees en Eddy Wauters vervoegden de Berchemcoryfeeën Stan Deherdt, Marcel Dries en Louis Leysen. Een fraai moment ter ere van het eeuwfeest van KBS, ook nog overgoten met een fles champieter namens R. Antwerp FC. Jammer genoeg te laat binnen zodat we het vermoedelijke Moment van de Avond al moesten missen.

Onder impuls van Marco Gbarssin liet Antwerp in de openingsfase alvast meer zien dan in Wijnegem over de volle 90 minuten. Het schoentje knelde echter vooraan, de afwerking was op rugbydoelen gecalibreerd. We voelden het af en toe druppelen, maar dit natuurlijk volledig terzijde.

De tweede 45' mochten de testers De Vriese en Stavric opdraven. Hun samenspel leverde een doelpunt van laatstgenoemde op, maar net als bij Pivaljevic voor de rust stak de linesman er ook nu een (vlaggen)stokje voor. Verdere vlagen van creativiteit waren te plat om gevaarlijk te zijn, ook Berchem deed te weinig met de zeldzame kansen.

De alweer in degelijken getale verschenen aanhangers blijven ook in de tweede wedstrijd op hun honger zitten, net als zaterdag bolden we dan maar uit bij Max met bier en hapjes.

Foto's:
http://gallery.towhateverend.be/#2

Extra:
- Fotoalbum
- Kalender RAFC

Geen opmerkingen: